Pelle Elikofer

BJELLAND TIL FCK

Pelle Elikofer
BJELLAND TIL FCK

F.C. København har hentet en stor profil hjem fra udlandet - se Copenhagen Sundays første interview med FCK's nye forsvarsgeneral Andreas Bjelland.

Efter langvarige rygter har F.C. København styrket det centrale forsvar med signingen af Andreas Bjelland. Rygterne har stået på siden maj og efter at Bjelland missede VM blev hans muligheder for f.eks. en kontrakt i Premier League. Det udnyttede Ståle Solbakken og det har gjort Bjelland til den bedst betalte spiller i Superligaens historie.

Ekstra Bladet mener at vide, at Bjelland i den fire årige kontraktperiode får 36 millioner. Det er svimlende ni millioner om året og langt over hvad der er set i Superligaen hidtil. Hvis man tager signonfee fra og antager at vi skulle have betalt i omegnen af tyve millioner for en profil af den kaliber ligger årslønnen på mere fornuftige 4 millioner om året.

Uanset hvad må den transferfri Andreas Bjelland grine hele vejen til banken. 

FOTOS: FCK.DK

Pelle Elikofer er manden bag "Success is temporary - Loyalty is forever", som først blev brugt af Cooligans men nu er den del af klubbens DNA. Pelle er gået fra Hockeybanen med KB til A-tribunen, nedre C som en del af Cooligans og er nu, at finde på Sektionen. Pelle er far til tre og beskæftiget med marketing, medier og salg.