Pelle Elikofer

STÅLES NYE HØJREHÅND

Pelle Elikofer
STÅLES NYE HØJREHÅND

F.C. København har en ny assistenttræner ved Ståle Solbakkens side. Men han har faktisk haft sin gang i klubben siden ungdomsårene - først som spiller og senere som træner.

Mød Jacob Neestrup og hør om hans rolle og bliv klogere på hvad han er udset til, at bidrage med.

Jacob har senest været cheftræner for FCK's U17 hold som vandt DM guld i sæsonen 2015/16.

Jacob Neestrup blev udnævnt som assistenttræner fra sommeren 2018, hvor han afløste Mikael Antonsson.

Jacob har en fortid som spiller i F.C. København og har fortalt FCK.dk om sin debut. En debut der også blev starten på enden af han karriere. Kun to minutter efter han blev skiftet inde skete dette:

"Jeg fik en ordentlig herretackling fra to store 120 kilos jyder, og mens jeg lå på banen råbte 5.000 tilskuere ”Tudefjæs” efter mig. Velkommen til gamet, tænkte jeg!"

Den alvorlige ankelskade holdt ham ude i lang tid og han nåede kun at spille en Superligakamp og en enkelt i pokalen. Efterfølgende havde han et par korte ophold i norske Stavanger IF og islandske FH Hafnarfjördur men måtte desværre stoppe på grund af skaden.

Ståle Solbakken er meget glad for sin nye assistent:

“Jacob er et stort trænertalent, der har gjort det rigtigt flot i vores talentafdeling gennem lang tid. Han er fagligt stærk, kender klubkulturen og har et stort vinder-gen. Det er samtidig en stor cadeau til hele afdelingen, at vi er i stand til at skabe så stærke trænere og ledere, at de kan træde ind omkring superligaholdet."

Kilde:fck.dk

Pelle Elikofer er manden bag "Success is temporary - Loyalty is forever", som først blev brugt af Cooligans men nu er den del af klubbens DNA. Pelle er gået fra Hockeybanen med KB til A-tribunen, nedre C som en del af Cooligans og er nu, at finde på Sektionen. Pelle er far til tre og beskæftiget med marketing, medier og salg.