STÅLE FORLÆNGER TIL 2023

STÅLE FORLÆNGER TIL 2023
ståle-solbakken-københavn.jpg

STÅLE

#2023

Ståle Solbakken bliver i København til 2023

Ståle Solbakken har i dag forlænget sin aftale med F.C. København, så parterne har papir på hinanden yderligere to år - indtil sommeren 2023.


Af: Pelle Elikofer
Foto: Copenhagen Sundays / Dejan Obretkovic


Han var meget tydelig på pressemødet: "Der skal noget helt ekstraordinært til, for at jeg vil forlade København!" Her fortalte han også om nogle af de tilbud, der havde været. Det havde primært været fra ligaer vi sammenligner os med. F.eks. havde der været bud fra Belgien og Holland, ligesom der også havde været tilbud fra det han kaldte "Kokosnød-lande". Lande hvor man nok kunne tjene langt mere end i Europa, men som ikke flugtede med hans sportslige ambitioner og ej heller hans politiske overbevisninger.

En anden ting vi hæftede os ved er, at Ståle Solbakken ser ud til at få mere ro på hjemmefronten. Det havde været en vigtig del af forhandlingen, at tale med konen og familien. De rykker således til København efter at have boet i Norge de sidste par år.

Ikke alene giver det Ståle mere ro og mindre rejsetid - det er også et klart signal om, at han bliver i København: "Jeg rykker ikke familien herned for at flytte et andet sted hen om et par år!"

Ståle Solbakken blev spurgt ind til eventuelle klausuler. Her var både han og bestyrelsesformand meget enige. Der er ikke nogen klausuler, men hvis der kommer noget helt særligt finder man en løsning. Bo Rygaard udtalte:

”Der er ikke nogen aftaler man ikke kan ud af uanset hvad man skriver. Vi har et fælles projekt og det er det der giver mig troen på at Ståle bliver. Langt mere end en underskrift. Og hvis der kommer et ekstraordinært tilbud må vi sætte os ned og tale om det”.

FCK's bestyrelsesformand, Bo Rygaard, er stærkt tilfreds med, at Solbakken har sat sin underskrift på en længere aftale med københavnerne.

“Ståle besidder evnen til løbende at forny sig og tilpasse sig, at fodboldverdenen ændrer sig. Det gælder både på og uden for banen”.

Copenhagen Sundays hilser forlængelsen velkommen. Vi mener at Ståle er den rigtige mand for klubben og timingen giver masser af ro fremadrettet!

Flemming Østergaard: Ståle fascinerede mig fra dag ét

Vi har talt med FCKs tidligere direktør og bestyrelsesformand Flemming Østergaard, der tilbage i sommeren 2000, sammen med daværende FCK-træner Roy Hodgson signede fodboldspilleren Ståle Solbakken.

Hør også, hvordan nordmanden kom på radaren i FCK og hvordan han gik fra at være spiller til træner i klubben.

Pelle Elikofer er manden bag "Success is temporary - Loyalty is forever", som først blev brugt af Cooligans men nu er den del af klubbens DNA. Pelle er gået fra Hockeybanen med KB til A-tribunen, nedre C som en del af Cooligans og er nu, at finde på Sektionen. Pelle er far til tre og beskæftiget med marketing, medier og salg.