Copenhagen Sundays
Copenhagen Sundays
Skærmbillede 2017-03-01 kl. 11.42.49.png
 

OM os

Copenhagen Sundays var oprindeligt et papirmagasin startet i 2001 af Michael Rachlin, Pelle Elikofer (tredje fra venstre) og David E. Bastian-Møller (første fra venstre). De to sidste har i foråret 2017 genoplivet projektet som webmagasin.

Et sted her på siden, som du forhåbentlig ikke finder, siger vi i et 16 (!) år gammelt tv-interview, at Copenhagen Sundays er af Københavnere for Københavnere. Og udelukkende omhandler F.C. København og Københavnerliv. Magasinet er en hyldest til FCK. Klubben som vi har elsket siden den blev skabt i 1992.

Webmagasinet - der udkommer fire gange årligt - suppleres af Facebook, Instagram og nyhedsbreve.

 
 

Støt os

Vi er vilde med, at lave Copenhagen Sundays og vi håber, at du kan mærke den passion når du læser det. Men vi kan ikke gøre det uden din hjælp. Du kan støtte Copenhagen Sundays på mange måder:

- Du kan støtte udgivelsen af Copenhagen Sundays på MobilePay: 28 100 740. Ingen kan gøre alt men alle kan gøre noget og vi er glade for ethvert bidrag. 

- Du kan hjælpe med, at sprede artikler og dele Copenhagen Sundays med dine venner på sociale medier. Vi elsker, at blive læst!

- Du kan bidrage med indhold. Der er altid plads til en skarp skribent, dygtig fotograf, talentfuld videoguru eller lign. Du er meget velkommen til, at kontakte David: david@copenhagensundays.dk

- Du kan støtte os og din virksomhed ved, at annoncere eller på anden måde samarbejde med os. Tag en snak med Pelle om mulighederne for, at nå et interessant, modent og købestærkt segment af cafélattedrikkende københavnske brilleaber :-) Fang Pelle her allerede i dag: pelle@copenhagensundays.dk

PRESSE

"Magasin om FCK ud af Parken", B.T., 18. aug. 2001

Reklameflok genopliver FCK medie, Markedsføring 24. apr. 2017

 

 

Signeret udgave af papirudgaven af magasinet Copenhagen Sundays signeret af Michael Mio Nielsen. København 2001.