SEEDET HELE VEJEN

SEEDET HELE VEJEN

Vejen er banet og det er kun blevet endnu mere spændende af at vi nu samtidig er seedet hele vejen igennem kvalifikationen.


Af: Casper Svendsen
Foto: Copenhagen Sundays


Forrige søndag blev det afgjort af FCK nu endnu engang er danske mestre. Det 13. mesterskab er hjemme og nu er det tid til at se fremad mod et forhåbentligt kommende CL gruppespil.

FCK indtræder i 2. Kvalifikationsrunde (Den “nemme”) hvor de letteste modstandere vi på papiret kan møde er The New Saints fra Wales og Dudelange fra Luxemborg, hvorimod de sværeste vil være Rosenborg eller Sheriff Tiraspol.

Lykkedes det os at gå videre fra 2. Runde begynder det straks at se lidt mere besværligt ud. I 3. CL-kvalrunde er de pt. useedede og dermed potentielle modstandere for FCK. APOEL, Qarabag og PAOK. Der vil derudover være tre modstandere yderligere hvilke pt. ser ud til at være: Ludogorets, Røde Stjerne Beograd og Maccabi Tel Aviv.

Hvis seedningerne i de øvrige ligaer holder vil modstanderne FCK kan se frem til at møde i en evt play-off runde være: Slavia Prag, Young Boys Bern, BATE Borisov, FK Astana.

Kampene i 2. Kvalrunde spilles henholdsvis 23/24 og 30/31 Juli.

Kilde: Kiwi/Sidelinien.dk & Bold.dk


Sort Hoodie mænd
449.00

Farve
Sort. Billederne er modelbilleder. Kig på billede af Hoddie for at få den bedste ide om farven.

Kvalitet
Her får du den klassiske Hoodie i en helt særlig fed kvalitet. Den har snøre i hætten - som kan ses på produktbillede. Formen, sildebens snøren og de mange detaljer opdaterer denne Hoodie til en moderne klassiker.

Størrelse
Alle hoodies er fitted til mænd.

Spørgsmål?
Er du i tvivl om noget? Skriv til pelle@copenhagensundays.dk

Size:
Quantity:
Add To Cart

Casper, 27, er fra København. fast mand på Sektion 12, debattør og moderator på Copenhagen Sundays debatforum.