Farvel til Pavlovic og Matic?

Uros Matic og Andrij Pavlovic kom F.C. København som relativt dyre indkøb men har begge været langt fra holdet på det seneste. Er de på vej væk? 

Allerede ved afgang til træningslejr til Dubai var et par enkelte spillere ikke med. Youssef Toutouh, Martin Pusic, Danny Amankwaa og Nicklas Røjkjær var alle blevet hjemme fordi de skulle finde sig en anden klub. Det lykkedes for de tre sidstnævnte mens Youssef Toutouh stadig er klubben - han er dog ikke registreret blandt de 25 spillere der kan komme i kamp i Superligaen.

Men nu står det klart at Uros Matic allerede dengang havde fået lov til, at finde sig en ny klub.

Pavlovic har spillet 83 kampe og lavet 22 mål mens Uros Matic kun har spillet 39 kampe. Ikke en stor succes for spillere der angiveligt begge kostede lige under 20 millioner kroner.

Pelle Elikofer er manden bag "Success is temporary - Loyalty is forever", som først blev brugt af Cooligans men nu er den del af klubbens DNA. Pelle er gået fra Hockeybanen med KB til A-tribunen, nedre C som en del af Cooligans og er nu, at finde på Sektionen. Pelle er far til tre og beskæftiget med marketing, medier og salg.