FARVEL TIL ERIK?

Til Copenhagen Sundays fortæller Viktor Fischer og Peter Ankersen samstemmende, at de har taget afsked med den svenske forsvarsspiller i FCK-regi.

Siden fredag aften, hvor Ståle Solbakken - kort efter FCKs succesfulde Europa finale mod AGF - kom med det kryptiske varsel, at der er dårlige nyheder på vej for Løverne, har der været talt og skrevet meget om Erik Johanssons kommende afgang fra klubben.

Copenhagen Sundays kunne få timer efter Ståles udmelding berette, at sagen drejede sig om Johansson, der ønsker at stoppe i klubben fordi han ønsker at være tættere på sin kone som han netop er blevet gift med. F.C. Københavns spillere, stab og ledelse har - ud over managerens varsel - været tavse om sagen.

Indtil nu. Til Copenhagen Sundays fortæller Viktor Fischer og Peter Ankersen samstemmende, at de har taget afsked med den svenske forsvarsspiller i FCK-regi.

Hos F.C. København har Pressechef Jes Mortensen fortsat ingen kommentarer til historien.

Pelle Elikofer er manden bag "Success is temporary - Loyalty is forever", som først blev brugt af Cooligans men nu er den del af klubbens DNA. Pelle er gået fra Hockeybanen med KB til A-tribunen, nedre C som en del af Cooligans og er nu, at finde på Sektionen. Pelle er far til tre og beskæftiget med marketing, medier og salg.