Sunday babe

Styling: Moretasir
Foto: Dick Lyngsie
Tak til: Kira Eggers, Carlsberg og Admiral Hotel


Vi lærte Kira, at kende som en glad, åben og moden pige. Vi hundsede rundt med hende, hos både frisør og stylist der fik frie hænder. Det tog flere timer hos Moreteasir, som vi ikke kan takke mange gange nok for - og så var det skønne spildte kræfter. Det endte nemlig hverken værre eller bedre end, at fotografen efter mange fine billeder i Amaliehaven, ville have Kira ind i springvandet. Det var en relativt kold dag. Der var fyldt med nysgerrige turister. Og det var ikke planlagt.

Kira var straks med på idéen. Vi hentede håndklæder på Admiral Hotel og gik i gang. Al make-up, hår og styling røg sig en tur på bekostning af dette skønne billede.

Stor respekt til "Ta' ud og FCK" - et Københavnsk fanzine der kom i 1994 og som også havede en babe i et springvand. Vi har stjålet med respekt <3. "Ta' ud og FCK" blev udgivet af Bongorama.

Hvis du vil se mere til Kira kan du følge hendes instagram-profil: itskiraeggers

Pelle Elikofer er manden bag "Success is temporary - Loyalty is forever", som først blev brugt af Cooligans men nu er den del af klubbens DNA. Pelle er gået fra Hockeybanen med KB til A-tribunen, nedre C som en del af Cooligans og er nu, at finde på Sektionen. Pelle er far til tre og beskæftiget med marketing, medier og salg.