WILLKOMMEN, BIENVENUE, WELCOME...

WILLKOMMEN, BIENVENUE, WELCOME...

Jeg har glædet mig meget til, at byde dig velkommen som læser af Copenhagen Sundays.

Og lad mig sige det med det samme - vi har hørt ALLE argumenterne mod at lave et københavnermagasin med et engelsk navn. Men sådan blev det altså og vi er nogen, der har brugt mere tid på at få Copenhagen Sundays på gaden end på at holde basisgrupper om det positive eller negative i den tiltagende angoloficering af vort lille smørhul.

Vi tog en hurtig beslutning en dag i starten af juli; nu skulle det være. Vi har talt om det længe, og selvom nogen mener, at F.C. København nu skal til at være hele Danmarks hold, har vi en ret smal målgruppe og dermed de dårligste forudsætninger for at udgive et kvalitets-magasin. Men en masse menneske har trodset ferie, nyfødte babyer og anden familie for at gi' et nap med - derfor er det lykkedes. Det er jeg utrolig glad for og det er jeg sikker på, at du også du er, når du har læst magasinet. Jeg synes vi har skruet nogle spændende artikler sammen - krydret med en masse gode billeder. Og vi var en lille smule stolte, da Mio inviterede Jes Schrøder hjem til en snak, som den første journalist nogensinde! Jes tog derfor turen til 2605 og så fine steder kommer man jo ikke så tit... Respekt til Mio om så han boede på Bundby Stadion.

Og hvorfor så dette magasin? Fordi VI fortjener det. Alle andre medier er så pisse objektive at de i deres iver for ikke at virke københavnersmarte - selvom de naturligvis også godt ved, at der kun er et hold i Danmark - har pisset FCK op og ned af ryggen. Ingen nævnt - ingen glemt, men hold kæft, hvor har vi læst meget lort om Byens Hold gennem tiden. Dermed ikke sagt at Copenhagen Sundays er et rygklapper medie med det formål at skamrose alle i og omkring FCK. Hvis vi synes, der er ugler i mosen, vil vi skrive det - men lige nu synes vi egentlig, at det går meget godt... Også selvom vi ikke skulle nå det forjættede land; Champions League. The Boys in White har vist, at de kan tage en klub som Lazio og krølle dem så eftertrykke-ligt sammen at de kan være i en Ferrari på vej hjem til mamma... Hvor var det dog kæmpe stort! Stor, stor respekt for den kamp! Og så kan jeg kun håbe (dette blad har deadline en uge før returkampen i Rom), at vi "nakker r.........." fra Lazio, som Dan Rachlin og Flemming Østergaard formulerede det i et par e-mails inden Lazio-kampen i Parken, som vi har opsnappet og gengiver herunder. Sidst men ikke mindst skal der lyde en tak til dig kære læser fordi du har købt dette magasin. Jeg håber du er tilfreds med det du har fået for pengene og at vi har dig med som læser næste gang 

Copenhagen Sundays er på gaden. Du kan i øvrigt løbende finde info om magasinet på www.copenhagensundays.dk. 

God læselyst og fornøjelse! ComeOn FC!

David E. Bastian Møller
Redaktør

P.S. Må vi ikke godt få dansepigerne tilbage FCK...? 

Mails mellem Dan Rachlin og Flemming Østergaard op til kampen mod Lazio.

Mails mellem Dan Rachlin og Flemming Østergaard op til kampen mod Lazio.

Pelle Elikofer er manden bag "Success is temporary - Loyalty is forever", som først blev brugt af Cooligans men nu er den del af klubbens DNA. Pelle er gået fra Hockeybanen med KB til A-tribunen, nedre C som en del af Cooligans og er nu, at finde på Sektionen. Pelle er far til tre og beskæftiget med marketing, medier og salg.