JULEKALENDER

JULEKALENDER
Bag denne låge gemmer der sig en lille mand med en kæmpe fortid i F.C. København. Den lille fyr en stor del af FCK's stil hvor vi blev beskyldt for at nipse og ville spiller bolden hele vejen ind over stregen. Kan du gætte, hvem der gemmer sig bag låge nummer 11?
Dagens låge gemmer på en hel hær. En enmandshær. Hvis du kan din FCK historie har du allerede gættet hvem der er dagens hovedperson. Ellers skal du møde en passioneret stjerne med al den karisma man nogen gange kan savne lidt i dag. Både på og udenfor banen.
Bag denne låge gemmer der sig en fyr der var med fra starten og havde en afgørende fod med i F.C. Københavns første mesterskab. En rigtig humørbombe med en sjov historie med en guldmedalje der i raseri blev trukket ud i et lokum. Kan du gætte, hvem der gemmer sig bag låge nummer ni?
7. december bringer os på en længere rejse østpå. Bag dagens låge gemmer der sig en yderst sympatisk fyr der tog København med storm med masser af vilje, gejst og mål. Kan du gætte, hvem der gemmer sig bag låge nummer otte? Hint: Manne kaldte ham altid for Preben ;-) Fik du set de andre afsnit?
Vi er godt på vej ind i julemåneden og denne dag er helt særlig. Den 6. december titter en meget særlig person frem og fortæller blandt andet om drillenissen Alfred der er flyttet ind. Kan du gætte, hvem der gemmer sig bag låge nummer syv? Fik du set de andre afsnit?

Følg med i Copenhagen Sundays julekalender.

Så blev det den 4. december og bag dagens låge gemmer der sig en meget flink fyr der nu kan mikse tre kulturer til jul: den svenske, græske og danske. Og det eneste han ønsker sig er at F.C. København vinder ligaen. Det gør vi også.
Det er blevet 3. december og bag denne låge gemmer der sig et særligt stort FCK hjerte. Den står på skinke og blodpølse hjemme i Sverige og så ønsker hovedpersonen sig kun en ting til jul: Guld til F.C. København. Se de andre afsnit her: https://www.copenhagensundays.dk/home/julekalender/2018
Det er blevet 2. december og Copenhagen Sundays har fanget en legendarisk nummer 2. Hør om et godt fodboldår og find ud af, hvor vores hovedperson nogen gange får lidt for meget fart på. Glædelig 2. december!
Se hvem der gemmer sig bag dagens låge og dermed bliver den første i Copenhagen Sundays julekalender. Glædelig 1. december!

Pelle Elikofer er manden bag "Success is temporary - Loyalty is forever", som først blev brugt af Cooligans men nu er den del af klubbens DNA. Pelle er gået fra Hockeybanen med KB til A-tribunen, nedre C som en del af Cooligans og er nu, at finde på Sektionen. Pelle er far til tre og beskæftiget med marketing, medier og salg.