JULEKALENDER

JULEKALENDER
Bag dagens låge gemmer der sig en ordentlig spand god karma, smil og smittende glæde. Sig hej til Christian Taroré der afslutter Copenhagen Sundays julekalender. Tak fordi i følger med og rigtig glædelig jul til jer og jeres familier!! FORZA FC!
Denne låge gemmer på en ung mand der allerede har skrevet sig ind i F.C. Københavns historie med et sent mål og en efterfølgende pegefinger på Brøndby stadion. Kan du gætte, hvem der gemmer sig bag låge nummer 24? Hint: Han har spillet i en klub der har en sang skrevet af fyr der hed Kenta.
Så blev det låge nummer 22 og her gemmer sig en højreback der har skrevet sig ind i historien om gode offensive backs sammen med Lars Jacobsen og Pospech. Kan du gætte, hvem der gemmer sig bag låge nummer 23? Hint: Han har spillet sine ungsomsår i samme klub som Michael og Martin Johansen.
Bag låge nummer 18 gemmer der sig en meget ambitiøs ung mand der venter på sit store gennembrud i F.C. København. Han er så determineret at juleferien skal bruges på træning så han er klar til at gi den gas når sæsonen starter igen. Kan du gætte, hvem der gemmer sig bag låge nummer 19?
Bag denne låge gemmer der sig endnu en stor profil. En spiller der startede med at spille gratis i klubben og senere som anfører kunne hæve pokalen for F.C. Københavns andet Danmarksmesterskab i 2001. Læs vores store interview med Michael Mio Nielsen her: https://www.copenhagensundays.dk/home/kaptajnen/michael-mio-nielsen/2001 Kan du gætte, hvem der gemmer sig bag låge nummer 18?
Bag dagens låge gemmer der sig en yderst sympatisk fyr med et godt skud. Han vil ikke tænke på julen før vi er helt færdige med sæsonen - fokuseret må man sige. Kan du gætte, hvem der gemmer sig bag låge nummer 17? Fik du set de andre afsnit?
Nu skal vi åbne låge nummer 15 i Copenhagen Sundays julekalender og her gemmer sig en mand der godt ved at hjemlandets juletraditioner er lidt underlige. Der er en juletradition han vil tage med sig fra Danmark... juleøl :-) Kan du gætte, hvem der gemmer sig bag låge nummer 16?
Bag låge nummer 14 gemmer der sig en mand der ikke fejrer jul. Det er altså ikke fordi hans børn har været uartige at de ikke får nogen julegaver. Og hvis du synes du allerede har set en låge nummer 14? Så var der gået drillenisser i maskineriet.
Bag dagens låge kan der kun gemme sig en eneste. Nemlig vores manager Ståle Solbakken og det kunne ikke være timer bedre her op til kampen mod Bordeaux. Ståle fortæller blandt andet at sidste sæson var et resultat af et skadesbonanza. Og så fortæller han at han kan aflyse transfervinduet og lover at vi ikke sælger nogen profiler!
Bag dagens låge gemmer der sig et naturtalent når det kommer til at score mål. Kan du gætte, hvem der gemmer sig bag låge nummer 13? Hint: Du gætter det aldrig! Fik du set de andre afsnit? Du kan følge med her: https://www.copenhagensundays.dk/home/julekalender/2018 FORZA FC!
Bag låge nummer 11 gemmer der sig en stor personlighed i en lille krop. Med 165 kampe for Bolton og 137 for F.C. København er det tydeligt en stor profil vi har fat i. En der har været med fra starten og som også er involveret i "Guldmedalje i lokummet" gate :-) Kan du gætte, hvem der gemmer sig bag låge nummer 12?
Bag denne låge gemmer der sig en lille mand med en kæmpe fortid i F.C. København. Den lille fyr en stor del af FCK's stil hvor vi blev beskyldt for at nipse og ville spiller bolden hele vejen ind over stregen. Kan du gætte, hvem der gemmer sig bag låge nummer 11?
Dagens låge gemmer på en hel hær. En enmandshær. Hvis du kan din FCK historie har du allerede gættet hvem der er dagens hovedperson. Ellers skal du møde en passioneret stjerne med al den karisma man nogen gange kan savne lidt i dag. Både på og udenfor banen.
Bag denne låge gemmer der sig en fyr der var med fra starten og havde en afgørende fod med i F.C. Københavns første mesterskab. En rigtig humørbombe med en sjov historie med en guldmedalje der i raseri blev trukket ud i et lokum. Kan du gætte, hvem der gemmer sig bag låge nummer ni?
7. december bringer os på en længere rejse østpå. Bag dagens låge gemmer der sig en yderst sympatisk fyr der tog København med storm med masser af vilje, gejst og mål. Kan du gætte, hvem der gemmer sig bag låge nummer otte? Hint: Manne kaldte ham altid for Preben ;-) Fik du set de andre afsnit?
Vi er godt på vej ind i julemåneden og denne dag er helt særlig. Den 6. december titter en meget særlig person frem og fortæller blandt andet om drillenissen Alfred der er flyttet ind. Kan du gætte, hvem der gemmer sig bag låge nummer syv? Fik du set de andre afsnit?

Følg med i Copenhagen Sundays julekalender.

Så blev det den 4. december og bag dagens låge gemmer der sig en meget flink fyr der nu kan mikse tre kulturer til jul: den svenske, græske og danske. Og det eneste han ønsker sig er at F.C. København vinder ligaen. Det gør vi også.
Det er blevet 3. december og bag denne låge gemmer der sig et særligt stort FCK hjerte. Den står på skinke og blodpølse hjemme i Sverige og så ønsker hovedpersonen sig kun en ting til jul: Guld til F.C. København. Se de andre afsnit her: https://www.copenhagensundays.dk/home/julekalender/2018
Det er blevet 2. december og Copenhagen Sundays har fanget en legendarisk nummer 2. Hør om et godt fodboldår og find ud af, hvor vores hovedperson nogen gange får lidt for meget fart på. Glædelig 2. december!
Se hvem der gemmer sig bag dagens låge og dermed bliver den første i Copenhagen Sundays julekalender. Glædelig 1. december!

Pelle Elikofer er manden bag "Success is temporary - Loyalty is forever", som først blev brugt af Cooligans men nu er den del af klubbens DNA. Pelle er gået fra Hockeybanen med KB til A-tribunen, nedre C som en del af Cooligans og er nu, at finde på Sektionen. Pelle er far til tre og beskæftiget med marketing, medier og salg.