KRAUL: FCK KUNNE IKKE HOLDE PÅ SKOV

KRAUL: FCK KUNNE IKKE HOLDE PÅ SKOV

Copenhagen Sundays har fanget DR's fodboldekspert Andreas Kraul og fået en snak om Roberts Skovs skifte til Hoffenheim:


Af: Pelle Elikofer
Foto: Andreas Kraul (FB), Copenhagen Sundays


"Jeg er ikke overrasket over, Robert Skov ryger afsted. Superliga-topscoreren plejer, at blive solgt og når man som Robert Skov laver 29 mål rekord så skulle det være mærkeligt, hvis der ikke kom nogle seriøse bud."

EN KAMP GJORDE EN KÆMPE FORSKEL

Andreas Kraul mener, at Robert Skov har haft svært ved, at holde niveauet i de store kampe og i en del europæiske kampe, er faldet helt ud. Derfor var det vigtigt, at han gjorde det godt i U21 slutrunden.

"Han spillede godt i U21 kampen mod Tyskland og var måske den eneste dansker der reelt udfordrede tyskerne. Det blev der lagt mærke til!"

DEN HELT RIGTIGE LIGA

Andreas Kraul vurderer, at det er den helt rigtige liga for Robert Skov. Han ville have været bekymret hvis destinationen havde været f.eks. Premier League eller Serie A.

"Hoffenheim har vist sig som en god klub de senere år, men om det er den rigtige og her han slår igennem er meget svært at spå om. Det kræver held og så skal han slå til på de rigtige tidspunkter."

Andreas Kraul.png
Hvis han f.eks sætter de to første frispark ind, kan alt jo ske!

Han føler sig sikker på, at Skov har overvejet sit klubvalg meget nøje og at der helt sikkert har været bud fra andre klubber. Robert Skov har før understreget, at han gerne tog et år mere i F.C. København, hvis det rigtige match ikke var der.

"Det man skal vide med Robert Skov er, at han ikke har taget det første det bedste tilbud. Han er en god fyr, intelligent og jordbunden. Der er helt sikkert gode solide overvejelser bag valget."

FCK KUNNE IKKE SIGE NEJ

"FCK kan ikke sige nej til 12 mio euro. De kan få mange kompetente afløsere for de penge og så har F.C. København andre spillere der kan tage over og lave mål. I min optik er det er mere defensiven der skal styrkes - og det er der penge til nu."

DER SKAL HANDLES

"Carlo er ikke en dårlig spiller men han har ikke nu og måske heller ikke på sigt på Robert Skovs niveau. Der kommer til at ske noget i det her transfervindue eller senest til vinter."

"Måske kunne Andres Skov Olsen fra FC Nordsjælland have været en mulighed hvis timingen havde været anderledes"

Afslutningsvis afviser Andreas Kraul at Lucas Andersen fra AaB skulle kunne være en direkte afløser.

Pelle Elikofer er manden bag "Success is temporary - Loyalty is forever", som først blev brugt af Cooligans men nu er den del af klubbens DNA. Pelle er gået fra Hockeybanen med KB til A-tribunen, nedre C som en del af Cooligans og er nu, at finde på Sektionen. Pelle er far til tre og beskæftiget med marketing, medier og salg.