Kvist og Hjalte Pokalfinale 2017

Vi har sat to Københavnske koryfæer stævne. Begge har spillet i klubben fra barnsben. Begge på midtbanen. Begge har båret anførerbindet. Begge har været pokalfightere og begge har hjertet på rette sted.


Produktion: Copenhagen Sundays
Redigering: Jonas Aamand NakelBonusinfo


Vi har mødt Brøndby i en pokalfinale en gang før. I 1998 tabte vi 4-1 og 3 dage efter tabte vi 4-1 i Superligaen. En rigtig lorteuge!

Brøndby er det hold vi har mødt flest gange i pokalen og vi har desværre  en dårlig pokal statistik mod dem. Vi har mødt dem 11 gange, vundet tre, spillet to uafgjort og tabt hele seks gange. Den samlede målscore er 10-13, hvilket taler for endnu et tæt opgør.

AGF har deltaget i flest finaler - 12 i alt. En rekord vi tangerer i år. Vi har vundet syv gange og kan få den ottende titel mod Brøndby. AGF har vundet 9 gange i alt, men mon ikke vi snupper den rekord inden 2020?

FCK pokalfighters:

1995: Carsten V. Jensen

2004: Hjalte Bo Nørregaard - Se highlights

2012: Bryan Oviedo

2015: Thomas Delaney

2016: William Kvist - Se highlights

 

hjalte-bo-nørregaard-fck.jpg

Hjalte Bo Nørregaard

Pokalfighter 2004

william-kvist-fck.jpg

William Kvist

Pokalfighter 2016

Pelle Elikofer er manden bag "Success is temporary - Loyalty is forever", som først blev brugt af Cooligans men nu er den del af klubbens DNA. Pelle er gået fra Hockeybanen med KB til A-tribunen, nedre C som en del af Cooligans og er nu, at finde på Sektionen. Pelle er far til tre og beskæftiget med marketing, medier og salg.