FALK: KUN POINT TÆLLER!

FALK: KUN POINT TÆLLER!

Copenhagen Sundays fangede Rasmus Falk og høre om en lille skade og hvordan han ser mulighederne for, at hente FCN på 3. pladsen.

Rasmus Falk ser frem mod slutspillet hvor F.C. København skal jage F.C. Nordsjælland på 3. pladsen for, at komme i Europa. Inden det går løs er der er en svær udekamp mod SIlkeborg som Rasmus Falk dergen vil bytte for et drama som mod Helsingør; bare vi får tre point.

STEPHAN ANDERSEN OM SKADE: PISSE ÆRGERLIGT

FCK's Stephan Andersen havde muligheden for, at vise sig frem i Robins Olsens fravær. Men han er desværre selv blevet skadet.

VICTOR FISCHER: VORES FANS LØFTER OS

Copenhagen Sundays talte med Victor Fischer efter 4-3 sejren over Helsingør. En kamp der bød på op- og nedture. En kamp hvor alle følerlser kom frem og hvor fans og hold viste vilje og vandt til sidst.

Pelle Elikofer er manden bag "Success is temporary - Loyalty is forever", som først blev brugt af Cooligans men nu er den del af klubbens DNA. Pelle er gået fra Hockeybanen med KB til A-tribunen, nedre C som en del af Cooligans og er nu, at finde på Sektionen. Pelle er far til tre og beskæftiget med marketing, medier og salg.